Frakt fra kun kr 59
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Personvern

Sist oppdatert 15.08.2022

1. E-commerce & Logistics AS tar ditt personvern på alvorlig. Vår kontakt informasjon

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan E-commerce & Logistics AS med org.nr. 916 093 330 (heretter «Designhandel.no / DH», «vi» eller «oss») behandler dine personopplysninger når du bruker nettsiden designhandel.no som privatperson.

Det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger som vi gjør, ligger hos daglig leder hos E-commerce & Logistics AS («Behandlingsansvarlig»). Vårt personvernombud er Eirik Fuglestad.

Henvendelser vedrørende vår behandling av dine personopplysninger kan rettes til oss på e-post:

post@designhandel.no.

Dersom du vil sende henvendelsen til oss per post, benytt denne adressen:

E-commerce & Logistics AS
v/ personvernombudet til E-commerce & Logistics AS
Postboks 8
4053 Klepp Stasjon AS

 

2.                Behandling av personopplysninger

2.1             Om personvernerklæringer fra E-commerce & Logistics AS

Denne personvernerklæringen gjelder bare for vår behandling av personopplysninger for de som bruker nettstedet designhandel.no

Vi behandler ulike typer personopplysninger på ulik måte og for ulike formål for å kunne tilby brukere våre tjenester.

Designhandel.no sin behandling omfatter personopplysninger som er nødvendige for at Designhandel.no og eventuelle samarbeidspartnere skal kunne tilby sine tjenester og vil behandle personopplysninger som er nødvendige for at disse skal kunne forbedre sine produkter og tjenester, og tilpasse sin kommunikasjonen til deg.

Vi følger gjeldende krav relevant for vår behandling. Eksempler på dette er personopplysningsloven og EUs generelle personvernforordning kalt GDPR (forkortelsen for General Data Protection Regulation).

 

2.2             Hvorfor behandler vi dine personopplysninger?

2.2.1         

Når du handler i nettbutikken på designhandel.no, må vi behandle følgende personopplysninger:

  • Ditt navn
  • Din e-postadresse
  • Ditt mobilnummer
  • Din leveringsadresse
  • Din fakturaadresse
  • Ditt valgte betalingsmiddel
  • Hvilke(n) vare(r) du har handlet

Personopplysningene behandles med det formål å gjennomføre kjøpet, og med behandlingsgrunnlag å oppfylle kjøpsavtalen med deg, eller for å utføre behandlinger etter din anmodning før avtaleinngåelse.

DH vil for dette formålet fortsette å behandle de opplysningene som er nødvendige for våre lovpålagte plikter innen regnskapsføring og bokføring, samt de opplysningene som er nødvendige for å ta stilling eventuelle fremtidige krav fra deg som for eksempel reklamasjon eller heving. 

I tillegg bruker vi opplysningene ovenfor til å sende deg tilbud og nyheter på e-post eller SMS, dersom du samtykker til dette. 

Du kan sende oss epost eller kontakte oss pr post om du ønsker å trekke tilbake samtykke på dette. 

2.2.2         Nyhetsbrevmottaker

Du vil motta nyhetsbrev ca. annenhver uke, men det kan også forekomme oftere.

3.                Med hvem og for hvilket formål vi utveksler personopplysninger

3.1             Bruk av underleverandører

I visse tilfeller, når det er nødvendig for å tilby deg og yte de tjenestene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, vil DH dele dine personopplysninger med andre selskaper, for eksempel innenfor konsernet i Norge.

DH benytter seg også av eksterne underleverandører, f.eks. innen utvikling, betalingstjenester, transport og andre tjenester for å tilby deg de tjenestene som er beskrevet i denne erklæringen. Dette kan for eksempel være skylagringstjenester for å oppbevare informasjonen, betalingstjenester som lar deg betale for varene du kjøper på nettbutikken, leverandør av transport slik at varene kan fraktes til deg, leverandør av nettskjemaløsningene og nettbutikkløsningen du benytter, leverandør av nyhetsbrevtjenester på e-post eller SMS, regnskapsførere og advokater og lignende tjenester.

De fleste slike tjenestene leveres av leverandører som er databehandlere ift. DH. DH har inngått databehandleravtaler med sine databehandlere, og hver databehandler er risikovurdert i forkant. DH begrenser behandling av dine personopplysningene til land innenfor EU/EØS.

3.2             Tredjeparter som er selvstendig behandlingsansvarlig

Banker, revisorer og advokater er eksempler på tredjeparter som generelt regner seg som selvstendig behandlingsansvarlige. De brukes for at vi skal oppfylle rettslige plikter samt de kjøp som du inngår med oss. Slike tredjeparter er underlagt taushetsplikt om ev. personopplysninger de gis tilgang til. DH risikovurderer også informasjonssikkerheten til de tredjeparter vi deler personopplysninger med.

For å oppfylle avtalen med deg

For å gjennomføre handelen med deg har vi underleverandører som står for frakt og betaling. Vi deler kun personopplysninger med tredjeparter når det er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg om kjøp.

Vi bruker transportører, PostNord og Helthjem, for å levere varer til deg. Når du gjennomfører et kjøp, godtar du transportørens fraktvilkår i tillegg til DH Kjøpsbetingelser.

Vi oppbevarer ikke ditt kortnummer eller kontoopplysninger. Når du benytter deg av betaling på nett må du godta vår leverandørs vilkår.

3.2.2         Helthjem Netthandel AS

Du kan velge å få sendt dine varer til deg med Helthjem. Vi overfører i så fall personopplysninger til Helthjem som HeltHjem trenger: Ditt navn, telefonnummer, e-postadresse, leveringsadresse, leilighetsnummer, og informasjon om din bestilling. Du kan lese mer om hvordan Helthjem behandler personopplysninger i deres personvernerklæring.

3.2.3         PostNord AS

Vi tilbyr også frakt med PostNord. PostNord mottar nødvendige personopplysninger om deg: Ditt navn, telefonnummer, e-postadresse, leveringsadresse, og informasjon om din bestilling. Du kan lese mer om hvordan PostNord behandler personopplysninger i deres personvernerklæring.

3.2.4         Klarna Bank AB

Vi bruker Klarna som vår leverandør av betalingstjenester på nett. Når du gjennomfører betalingen med ditt kort via vår nettbutikk, behandler Klarna ditt navn, fødselsdato, telefonnummer, kontoopplysninger og kortdata. Klarna behandler personopplysninger i henhold til Klarnas personvernerklæring.

Klarna tilbyr finansieringstjenester som faktura og utsatt betaling. Hvis du ønsker å benytte deg av Klarnas finansieringstjenester, inngår du en avtale direkte med Klarna om dette. Det er ikke nødvendig for å fullføre avtalen med DH

4.                Cookies

Nettportalen benytter informasjonskapsler («Cookies»). Cookies lagrer visse opplysninger på datamaskinen din og gjør det mulig for DH å tilpasse Nettportalen eller nettsider til brukernes behov, eller gjør det enklere for brukerne å benytte tilbudte tjenester. 

Cookies kan administreres og fjernes i din nettlesers innstillinger. Les mer om hvordan administrere og fjerne Cookies på  nettvett.no.

DH bruker cookies for flere formål:

  • Nødvendige cookies: Slike cookiene sørger for at nettsiden designhandel.no fungerer. Disse cookiene har DH vurdert at er nødvendige. For at du skal kunne bruke designhandel.no må disse cookiene lagres på din datamaskin, og slike cookies kan ikke slås av. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere nødvendige cookies, men da vil deler av nettsiden ikke fungere. Disse cookiene lagrer ikke personopplysninger. Vi bruker også cookies for å ivareta sikkerheten på nettsiden vår, og for å tilby funksjonalitet som innlogging. Denne typen nødvendige cookies skaper og opprettholder din brukersesjon, administrerer ditt samtykke til cookies og styrer trafikk på våre nettsider.
  • Markedsføring: Vi bruker cookies for å markedsføre våre tjenester hvis du samtykker til det. Cookiene lagrer personopplysninger om deg for å tilby deg relevante annonser fra DH. Våre leverandører av markedsføringscookies lager en profil av deg basert på hvordan du bruker vår nettside, og andre nettsider, og viser deg annonser basert på den profilen.
  • Sosiale medier: Vi bruker cookies for å knytte vår nettside til sosiale medier basert på ditt samtykke. Gjennom disse cookiene kan du for eksempel dele innhold fra vår nettside til dine sosiale medier.
  • Nettstedanalyse:DH bruker verktøy for å analysere trafikk på våre nettsider. Våre leverandører analyserer hvordan besøkere på nettsidene oppfører seg. Disse cookiene er basert på ditt samtykke.

Vi skiller også mellom førstepartscookies og tredjepartscookies som to ulike typer cookies:

  • Førstepartscookies er cookies som DH plasserer direkte på din enhet, og som DH administrerer.
  • Tredjepartscookie administreres av våre leverandører av nettstedsanalyse eller markedsføring. Våre leverandører plasserer disse cookiene på din enhet dersom samtykke er gitt.

4.2             Cookies på designhandel.no

Vi bruker følgende cookies på designhandel.no

Leverandør av cookie

Type cookie

Cookies

Førsteparts eller tredjepartscookie

Front Software

Brukersesjon, sikkerhet, nylig sette produkter, produktdata

Nødvendige cookies for kunne lever minimums tjenesten til deg.

recently_viewed_product_previous, recently_viewed_product, recently_compared_product_previous, mage-cache-storage, product_data_storage, PHPSESSID, STUID, STVID.

Førstepartscookie

Google AdWords

Markedsføring

conversion_async.js - Google Adwords er målrettet annonsering av mot kunder i bestemte land, regioner eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din. Data om selve brukeren er anonymisert.  

Tredjepartscookie

Google Tag Manager

Brukersesjon

For å optimalisere aktiviteter og tjenester for deg.

Tredjepartscookie

Facebook Connect

Sosiale medier

Autentiseringsinformasjon. For å registrere, autentisere og identifisere deg for denne tjenesten.

Data om selve brukeren er anonymisert. 

Tredjepartscookie

Snapchat

Sosiale medier

Brukes av Snap chat for å implementere annonseinnhold på nettsiden - Informasjonskapselen oppdager effektiviteten til annonsene og samler besøksdata for videre segmentering av besøkende.

Støtter online markedsføring ved å samle inn informasjon om brukerne for å markedsføre produkter gjennom partnere og andre plattformer.

Tredjepartscookie

Google Analytics

Nettstedsanalyse

For å rapportere din bruk og hendelser på denne tjenesten og trafikk på sider våre. Data om selve brukeren er anonymisert.

Tredjepartscookie

 

5.                Dine rettigheter

I den grad vi behandler personopplysninger om deg, har du rettigheter iht. personopplysningsloven og GDPR. Du kan blant annet:

  • Kreve innsyn i hvorvidt vi behandler personopplysninger om deg, og hvis ja, hvilke personopplysninger vi behandler om deg,
  • Kreve at feilaktige personopplysninger om deg rettes, korrigeres eller oppdateres,
  • Kreve at dine personopplysninger slettes når de ikke lenger er nødvendige for formålet de ble samlet inn for, dersom d trekker tilbake ditt samtykke eller behandlingen er ulovlig,
  • Kreve at behandlingen begrenses hvis du bestrider riktigheten av personopplysningene, behandlingen er ulovlig, personopplysningene er unødvendige for formålet med behandlingen eller du har protestert mot behandlingen,
  • Kreve personopplysningene overført i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, dersom vår behandling er basert på ditt samtykke eller en avtale med deg, og behandlingen er automatisk,
  • Når som helst trekke tilbake ditt samtykke, dersom vårt behandlingsgrunnlag er ditt samtykke. Det gjøres ved å sende en e-post til post@designhandel.no . Å trekke tilbake samtykket påvirker ikke lovligheten av behandling basert på samtykket før det ble trukket tilbake,
  • Dersom du mener vår behandling av dine personopplysninger er ulovlig, kan du klage til Datatilsynet.

DH har rutiner for internkontroll og informasjonssikkerhet i henhold til gjeldende personvernregler i Norge. Dine personopplysningene vil kun bli lagret så lenge DH har saklig behov for dette (for å oppfylle plikter fastsatt i lov, forskrift, avtale eller samtykke), og vil bli slettet når du som bruker avregistrerer deg som medlem